Rólunk írták

„Gyönyörű szép lett a dekoráció, mindenkinek nagyon tetszett! Még egyszer nagyon köszönjük, hálásak vagyunk érte! További sok sikert kívánunk neked a munkádhoz!”

„Nagyon szépen köszönjük a Fénypont Dekoráció csapatának a munkáját. A dekoráció mindenkit lenyűgözött. Kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak okozzatok hasonló örömöt, mint nekünk.”

„Köszönjük szépen, hogy mindig elérhető voltál számunkra, és a köztünk lévő több ezer kilométeres távolság ellenére is igyekeztél kézzelfoghatóvá tenni számunkra a dekorációt a szervezés szakaszában. A végeredmény lenyűgöző lett, valóban esküvőnk egyik fénypontja volt.”

„Az esküvőnket kezdetektől a Fénypont Dekorációra bíztuk. Kicsi esküvőt szerettünk volna, meghittet, hangulatosat. A polgári szertartás romantikus gyertyafényei pont ilyen hangulatot kölcsönöztek házasságkötésünknek. Minden szolgáltató, akiket ajánlottak, profi szakemberek voltak. A dekoráció pedig lenyűgöző volt. Nem volt határozott elképzelésem, csak a színvilághoz ragaszkodtam. A tobbit mind a Fénypont Dekorációra bíztam, akik eltalálva ízlésünket álomszép dekorációval ajándékoztak meg. Nem tudunk elég hálásak lenni munkájukért. Köszönjük. „