Dekoráció

Legyen szó esküvőről vagy bármilyen más alkalomról, a sikeres rendezvény nélkülözhetetlen eleme a látvány. Minden egyes megrendelésünknél ezt szem előtt tartva igyekszünk maximálisan kielégíteni a velünk szerződők igényeit. Évről évre folyamatosan bővülő dekorációs kellékeinkkel, 25 féle színárnyalattal, 14 év szakmai tapasztalattal, és töretlen lelkesedéssel állunk megrendelőink szolgálatába.

Természetesen nem csak komplett dekoráció megrendelésére van lehetőség nálunk, hanem egy-egy dekorációs elem is leköthető.

Székszoknyáink 350 Ft/db áron kölcsönözhetőek. Az ár tartalmazza a tisztítás, vasalás, felrakás, bontás költségét. Fehér székszoknyáinkhoz arany, barack, bordó, cappuchino, csokibarna, juta, kék, királykék, krém, lila, mályva, narancs, pezsgő, piros, púder, rosegold, rózsaszín, sárga, türkiz, zöld masni választható. (Némely színből két-vagy akár három eltérő árnyalattal is rendelkezünk.)

Székszoknyáinkhoz a masni színével harmonizáló asztali futót tudunk biztosítani több méretben.Ma már sok esküvőn nemcsak egy szín hódít, szívesen kombinálnak össze a párok kettőt, hármat. Mindegyik színnel vagy színkombinációval más hatás érhető el. S hogy mégis milyen színt válasszátok? Ezt a kérdést nem is olyan könnyű megválaszolni. Hiszen figyelembe kell venni a terem adottságait, hogy mi az ami odaillik, s nem lesz stílusidegen, de van más fő szempont is, mégpedig az, hogy ti jól érezzétek magatokat a nagy napon, tehát a dekoráció színvilága passzoljon a személyiségetekhez. Néhány példát említve kedvelt színkombináció:

– királykék-arany: akárcsak egy királyi esküvő! Igazán ünnepélyes és elegáns.

– púder-ezüst: a púder önmagában is évek óta töretlen népszerűségnek örvend, de szívesen kombinálják a párok ezüsttel, ami ezt a meleg színárnyalatot picit hidegebbé teszi, s az ezüstös csillogás igazán kiemeli.

– szívesen választják a jegyes párok egy adott szín két különböző árnyalatát is, hiszen így remekül lehet játszani a színek tónusával, s a végeredmény igazán harmóniában lesz. De higgyétek el, képzeleteteknek tényleg csak a fantázia szabhat határt, a lehetőségek tárháza végtelen. Érdemes ilyenkor minden kiegészítőt (szalvéta, szalvétagyűrű, virágok, ültetőkártya, menükártya stb…) a dekoráció színvilágához igazítani, hiszen a végén kialakuló látvány így lesz egységes, teljes. Sok pár egy motívum, egy kedvenc virág, egy adott téma köré építi fel a dekorációját és a kiegészítőket, s tervezi ennek jegyében a nagy napot. Pl.: a meghívó beszállókártya formájú, az ültetési renden az asztalok egy-egy országot jelenítenek meg, az ültetőkártya repülőgép formájú stb…, máshol épp a napraforgó vagy a pillangó az állandóan visszatérő motívum, s megint máshol épp a kalocsai motívum tűnik fel, vagy épp greenary stílus köszön vissza mindenhol. A lényeg, hogy magatokénak érezzétek!

A webáruháznkban rengeteg egyedi esküvői kellék található, ami épp egy-egy dekoráció kiegészítéseként jelent meg a nagy napon.

Székszoknyákon kívül asztalterítőket, asztalszoknyákat, és egyéb textíliákat is lehet kölcsönözni tőlünk.

A dekoráció fénypontja kétség kívül a fények játéka szokott lenni, ami mennyezetre, háttérhez, főasztalhoz is kérhető  puha, meleg fénnyel, vagy hideggel egyaránt.

Asztaldíszek kapcsán a pár száz forintostól a több ezer forintos virágkompozíciókig minden elképzelhető. Számtalan féle váza, mécses vagy úszógyertyás tál, tükör vagy fa koronglapok válhatnak vendégasztalaitok ékességévé.

Fa – és kovácsoltvas oszlopaink, boldogságkapuink díszíthetik szertartásotok csodás helyszínét.

Partnereinkkel együttműködve komplett virág-és lufidekorációt is vállalunk.

Saját magatok szeretnétek dekorálni az esküvő helyszínét? Természetesen erre is kínálunk számotokra alternatívát! Béreljétek tőlünk a dekorációs anyagokat! Így nemcsak a tárolás kérdésének a nehézségeitől kímélünk meg benneteket, hanem kedvezőbb áron is hozzá tudtok jutni, mintha magatok szereznétek be mindent.

Szívesen állunk a rendelkezéstekre bármilyen rendezvény kapcsán, legyen az pár fős családi rendezvény, kisebb-vagy nagylétszámú esküvők, céges összejövetelek, bálok, falunapok stb… kellékeink, kiegészítőink bérelhetőek, illetve komplett szolgáltatást is nyújtunk.

De most szavak helyett beszéljen inkább a látvány! Látogassatok el képgalériánkba, s tekintsétek meg munkáinkat!

Reméljük, hogy hamarosan benneteket is megrendelőink között tarthatunk számon!