Fénypont Dekoráció Fénypont Dekoráció

Kedves Jegyespár!

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek életetek egyik legfontosabb döntéséhez.

Az esküvő az álmok napja. Ez a nap a selymeké, a szalagoké, a virágoké, a gyertyáké, a harmóniáé, a boldogságé, a zenéé, és a nevetésé. Ez a nap a tiétek, amelynek minden egyes mozzanata a ti elképzeléseiteknek megfelelően kell, hogy megvalósuljon, hiszen az emlékeitekben örökké elevenen fog élni. Ez a nap rólatok szól, a szerelmetek ünneplése miatt gyűlnek össze szeretteitek, hogy méltóképpen koronázhassátok meg ezt az emelkedett hangulatú, különleges ünnepet. Abban szeretnék Nektek segítséget nyújtani, hogy ez a várva várt pillanat a megvalósult álmot jelentse számotokra.

Igyekszem levenni a lehető legtöbb terhet vállatokról, hogy ti valóban át tudjátok adni magatokat az önfeledt boldogságnak.Az esküvőszervező feladata nem az hogy helyettetek döntsön, hanem koordinációs munkája következtében a ti elképzeléseiteket és az általatok megszabott árakat figyelembe véve ajánlja nektek a legmegfelelőbb szolgáltatásokat.

Az esküvőszervező munkájáért benneteket semmilyen plusz költség nem terhel, hiszen a szolgáltatóktól kapott jutalék fedezi a munka költségét. Mondhatni, hogy nemcsak a pénztárcátokat kíméli, hanem sok utánajárástól is mentesít benneteket, ezáltal lesz időtök csak azokkal a teendőkkel foglalkozni, amiket még egy esküvőszervező sem tud helyettetek elintézni, pl: a vendégek meghívása, az ültetési rend megtervezése, bejelentkezés a polgármesteri hivatalba, stb …

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook

Kedves Jegyespárok! Szeretettel ajánlom figyelmetekbe rendezvénydekorációs szolgáltatásainkat, illetve webáruházunkat, ahol esküvői kellékeink tárházát találjátok. Egy esküvő megszervezése egyébként sem könnyű feladat, tekintettel a jelenlegi helyzetre pedig még nehezebb kihívásokkal találkozhattok. Amennyiben szolgáltatásaink valamelyikével segítségetekre lehetünk, keressetek bennünket! www.fenyponteskuvo.hu ... See MoreSee Less

Kedves Jegyespárok! Szeretettel ajánlom figyelmetekbe rendezvénydekorációs szolgáltatásainkat, illetve webáruházunkat, ahol esküvői kellékeink tárházát találjátok. Egy esküvő megszervezése egyébként sem könnyű feladat, tekintettel a jelenlegi helyzetre pedig még nehezebb kihívásokkal találkozhattok. Amennyiben szolgáltatásaink valamelyikével segítségetekre lehetünk, keressetek bennünket! www.fenyponteskuvo.hu

Ma egy rose gold dekorációt mutatok némi ezüsttel és hideg fénnyel. ... See MoreSee Less

Ma egy rose gold dekorációt mutatok némi ezüsttel és hideg fénnyel.

Királykék - arany. Az idén először, (de minden bizonnyal nem utoljára) használtuk ezt a pompás színkombinációt. Az arany évek óta népszerű színválasztásnak bizonyul, az utóbbi két évben pedig a kék valamely árnyalatából készül egyre több dekoráció. Ezt a két színt kombinálni pedig tökéletes választás. Igazán előkelő összhatást érünk el vele. ... See MoreSee Less

Királykék - arany. Az idén először, (de minden bizonnyal nem utoljára) használtuk ezt a pompás színkombinációt. Az arany évek óta népszerű színválasztásnak bizonyul, az utóbbi két évben pedig a kék valamely árnyalatából készül egyre több dekoráció. Ezt a két színt kombinálni pedig tökéletes választás. Igazán előkelő összhatást érünk el vele.

Ma néhány púder színű dekorációt mutatok nektek nyári munkáinkból. Idén ez volt az egyik legkedveltebb szín. Vannak a rózsaszínnek bizonyos árnyalatai, amelyre a vőlegények határozottan rávágják: " Na, ezt biztos nem!" - de a púderrózsaszínre még ők is rábólintottak. Szerintem is telitalálat 😉 ... See MoreSee Less

Ma néhány púder színű dekorációt mutatok nektek nyári munkáinkból. Idén ez volt az egyik legkedveltebb szín. Vannak a rózsaszínnek bizonyos árnyalatai, amelyre a vőlegények határozottan rávágják:  Na, ezt biztos nem! - de a púderrózsaszínre még ők is rábólintottak. Szerintem is telitalálat ;)
Továbbiak

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy szeretnétek igénybe venni szolgáltatásaimat, szeretettel várlak benneteket egy személyes találkozóra, ahol megismerhetlek benneteket, és elképzeléseiteket az álomesküvővel kapcsolatban. Ezt követően 1-2 napon belül elkészítem az ajánlatomat és forgatókönyvet. Ezzel kapcsolatban semm ilyen kötelezettség nem terhel benneteket. Amennyiben valamilyen szolgáltatót szeretnétek szerződtetni, azonnal, ott helyben minden leköthető.

2007 tavaszán végeztem esküvőszervező tanfolyamot, és nyáron volt lehetőségem kamatoztatni tudásomat és élesben gyakorolni a tanultakat, ugyanis én is a házasság kötelékébe léptem. Ekkor tapasztaltam meg igazán, milyen fontos is egy szakember jelenléte, hiszen így nekem egy személyben kellett odafigyelni, hogy minden megfelelően elő van-e készítve, s így kevesebb figyelmet tudtam szentelni azoknak a dolgoknak, amikről ez a nap valóban szól.
Ma már tudom , hogy ha valaki segített volna nekem, akkor csupán egy feladatom lett volna: mosolyogni. Hiszen ez a nap a boldogságé, a nevetésé, a határtalan örömé …

Ahogy egyre jobban elmélyültem az esküvők világában, egyre inkább bővült a cég profilja . Figyelmem mindinkább a dekoráció felé irányult, olyannyira, hogy mára már ez lett a cég fő tevékenységi köre. És miután már számos esküvő megszervezésén és dekorálásán túl voltam, akkor éreztem még egy hiányosságát az esküvői piacnak. Sokszor fordultak hozzám azzal a kérdéssel, hogy “Nem tudod hol találok….? Hol tudok csináltatni?”… Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy létrehozok egy webáruházat, ahol a legkeresettebb esküvői kellékek tárházát hívom életre.

Ezekkel a szolgáltatásokkal segítem tehát az ifjú párt a tökéletes esküvő átélésében. Számos sikeres rendezvénnyel a hátam mögött mondhatom, hogy ez a fáradságos munka igen is az álommunka számomra, hiszen rohanó életünk folyamán olyan kevés nyugodt, örömteli, harmonikus pillanat adódik, és hozzájárulni két ember családdá válásához, álmaik beteljesüléséhez, számomra megtisztelő feladat.

Bízom benne kedves jegyespár, hogy áttekintve oldalamat bizalommal fordultok hozzám bármilyen kérdés/kérés kapcsán, ami az esküvő szervezése folyamán felmerül bennetek!